Home    Over Christie    Algemeen    Behandelingen    Links    Contact        

     concept
     certificering
     organisaties
     opleiding
     workshops
     conferenties
     samenwerking
     referenties
     klanten

Samenwerking

Kliniek Raaphorst  |  Pferde-Zahn-Zentrum Riedmuehle  |  Kliniek Beekvliet

Kliniek de Raaphorst

Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam op paardenkliniek de Raaphorst in Wassenaar. De Kliniek is eigendom van Drs. F van Toor die zijn specialisme heeft in het begeleiden van het sportpaard. Op deze kliniek zijn werkzaam: 
Drs. E. van der Elst en Drs. J. de Ridder,
met deze artsen werk ik regelmatig samen onder andere voor het geven van sedatie. Op de kliniek de Raaphorst is een speciale ruimte ingericht voor het uitvoeren van gebitsbehandelingen. 

Op de foto zie je de ruimte op de Raaphorst waar de behandelingen worden gedaan. Het is een aparte ruimte op de kliniek waar ik mijn gereedschappen heb voor behandelingen die uitsluitend op een kliniek gedaan worden.

Pferde-Zahn-Zentrum Riedmuehle

RhietmuhleEen paar keer per jaar ben ik werkzaam op kliniek Rhietmuhle in Bultzbach. Deze kliniek is van Dr. Med. Ved. K. Ros die gespecialiseerd is in tandheelkunde bij het paard. De kliniek is geheel ingericht voor tandheelkunde. Dr. Ros heeft zich ook in osteopathie gespecialiseerd. In combinatie met tandheelkunde is dit een erg goed balance concept. Via deze kliniek geef ik ook workshops in Duitsland aan verschillende gebitsverzorgers en veeartsen.

 

 


 

 

 

Op deze foto zie je de ruimte op de Rhietmuehle waar de behandelingen worden gedaan. Je ziet op de foto een "stand" waarin het paard staat. Tijdens de behandeling kan het geheel, via een speciaal systeem, de hoogte in. Hierdoor maakt het de behandeling van kleine paarden en pony’s makkelijker.

 

 

Terug naar Boven

Kliniek Beekvliet 

 

 

Ik ben ook 2 dagen in de maand in Borculo op kliniek Beekvliet werkzaam.
De ruimte op Beekvliet waar de behandelingen worden gedaan. De paarden staan hier in een opvoelbox.

 

 

 

Terug naar boven

[ print deze pagina ]